Over ons

Koning Auto's is een echte allround garage waar aandacht voor de klant voorop staat. Ons enthousiaste team staat u graag tot dienst en besteedt veel zorg en aandacht aan alles in en rondom uw auto. Van ons ontvangt u dan ook altijd een eerlijk advies.


Door onze servicegerichtheid weten steeds meer mensen onze werkplaats te vinden. Wij hanteren een persoonlijke benadering, waardoor wij een grote en tevreden klantenkring hebben opgebouwd. Onze klanten komen graag binnen wandelen voor een praatje of een kopje koffie. Hier zijn wij erg trots op! Klantvriendelijkheid, vertrouwen en openheid zijn dan ook de drijfveren van Koning Auto's. Wij houden van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.


BOVAG

Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Zo zorgen wij ervoor dat u zorgeloos de weg op kunt. Om lid te zijn, moeten wij aan strenge eisen voldoen. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.