Garantie

Welkom bij Koning Auto's, waar we niet alleen auto's verkopen, maar ook gemoedsrust leveren met onze uitgebreide garantiepakketten. We begrijpen dat de aanschaf van een auto een belangrijke beslissing is, en daarom streven we ernaar om uw ervaring zo naadloos en geruststellend mogelijk te maken.


Onze garantiepakketten zijn ontworpen om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen, zodat u precies het niveau van bescherming kunt kiezen dat bij u past.

Pakketten

Laten we eens kijken naar onze diverse aanbiedingen:

Zo 'Meenemen Pakket'

Voor de avontuurlijke zielen onder ons die graag zelf de touwtjes in handen nemen. Met dit pakket tekent u een contract waarin u afziet van elke vorm van garantie. Het is perfect voor auto's met bijvoorbeeld meer dan 300.000 kilometer op de teller, of als het gewoon uw eigen voorkeur is. En het beste van alles, het kost u niets extra.

Basis afleverpakket:

Dit pakket biedt een solide start voor uw rijervaring. Met een grondige 150-punten check, APK en een kleine onderhoudsbeurt, kunt u met vertrouwen de weg op gaan. Let op: dit pakket omvat geen garantie, omdat u hier specifiek afstand van doet. Een investering van slechts 295 euro voor gemoedsrust.

Uitgebreid afleverpakket:

Voor wie een stapje verder wil gaan in bescherming en comfort, bieden we het uitgebreide afleverpakket aan. Naast de 150-punten check, APK, beurt en poetsbeurt, ontvangt u ook 3 maanden Koning Auto's garantie* tot 10.000 door u gereden kilometers. Een investering van 595 euro die uw gemoedsrust waard is. 

Premium afleverpakket:

Stap in het hoogste niveau van zorgeloos rijden met ons Premium afleverpakket. Met alle voordelen van het uitgebreide pakket, plus een gratis eerstvolgende APK en een royale 6 maanden Koning Auto's garantie* tot 20.000 door u gereden kilometers. Een investering in uw gemoedsrust die u slechts 895 euro kost. 

Premium Plus afleverpakket:

Voor degenen die niets aan het toeval overlaten, bieden we ons meest uitgebreide pakket aan. Met een 150-punten check, APK, uitgebreide beurt, poetsen en polijsten, plus een gratis eerstvolgende APK en een indrukwekkende 12 maanden BOVAG garantie tot 25.000 door u gereden kilometers. Alles voor slechts 1295 euro, voor totale gemoedsrust.

Bij Koning Auto's geloven we dat gemoedsrust net zo belangrijk is als het vinden van de perfecte auto. Daarom streven we ernaar om u de beste bescherming en service te bieden, zodat u vol vertrouwen de weg op kunt gaan. Ontdek onze garantiepakketten en vind het perfecte niveau van bescherming voor uw rijervaring.

*Koning Auto’s garantie is geen BOVAG garantie, voor meer informatie en voorwaarden neem contact op met de afdeling verkoop via 06-58990071!